Hendek'te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

4 Mayıs 2022 - 10:07, Çarşamba
Hendek'te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
Hendek'te jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 25 gr. Metamfetamin, 1.150 Gr. adet Kubar Esrar, 152 gr. Kenevir Tohumu, 2 Adet Hassas Terazi, Boyları 2-15 cm arasında değişen 458 kök Kenevir Bitkisi, 1 Adet Ruhsatsız Av Tüfeğir, 2 Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ve 1 Adet Uyş.Mad. paketlemede kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi.

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sivil ekipleri ve Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar kapsamında, Hendek İlçesi Puna Ortaköy Mahallesi'nde ikamet eden E.Ç. (E.30) isimli şahsın uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı ve esrar elde etmek amacıyla ikametinde saksılar içerisinde yasadışı kenevir bitkisi yetiştirdiğine yönelik istihbari bilgiler elde edilmesi üzerine Savcılık kararıyla operasyon düzenledi.

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Uyş. Mad. Arm.Köp. Unsuru ekiplerince şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; 25 gr. Metamfetamin, 1.150 Gr. adet Kubar Esrar, 152 gr. Kenevir Tohumu, 2 Adet Hassas Terazi, Boyları 2-15 cm arasında değişen 458 kök Kenevir Bitkisi, 1 Adet Ruhsatsız Av Tüfeğir, 2 Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ve 1 Adet Uyş.Mad. paketlemede kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi.

Olay ile ilgili şüpheli E.Ç. isimli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal Ticareti  ve Yasadışı Kenevir Ekimi suçlarından işlem başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, bugün adliyeye sevk edilecek.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız