Spor Şehri Sakarya’da Başarının mimarların büyük teşekkürler

4 Mayıs 2022 - 21:22, Çarşamba
Spor Şehri Sakarya’da Başarının mimarların büyük teşekkürler
11 yıllık hasret büyük bir özveri ve beraberlik için de son buldu. Amatör Futbolcular Federasyon ve Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya’da Spor adına Şampiyonluk yasatanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Bektaş şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle geride bıraktığımız sezonda Sakarya Voleybol olarak ilimizde voleybolun bir karşılığının her geçen gün artarak büyüdüğünü gördük. Bu bizleri son derece mutlu etti. Hedefimize ulaşamasak da hatalarımızdan ders çıkartarak bu sezon  istediğimize ulaşmak için çalışmalarımıza başladık.  Liglerinde şampiyonluk yaşayarak bir üst lige çıkma hakkını kazanan  Sakarya Kadın Futbol Kulübünü ve Sapancaspor’u cani gönülden tebrik ediyorum. Hendekspor’un da küme düşmesine çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Her zaman Spor Şehri Sakarya diyoruz. Büyük teşekkür elbette Sakaryaspor’un. Hakkını vermemiz gerekenler var” dedi.

Şanlı Şampiyonluk

Sakaryaspor’un şampiyonlukla sonuçlanan başarı öyküsünü açılımını yapan ilimizin önemli spor adamlarından Ömer Bektaş, farklı detaylara dikkat çekti. Sakarya Amatör Futbolcular Derneği ve Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, şampiyonluk serüveninde başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin büyük bir emeği olduğunu ifade ederek “11 yıllık şampiyonluk özlemi, birlik ve beraberlik, doğru hamlelerle başarılamayanı başardılar. Takımın oluşmasında Metin Çelik, teknik adam Ercüment Coşkundere kritik süreç de takıma ivme kazandırdı. Lakin kariyeri şanlı başarılarla dolu, şehrimizin iftarı Tuncay Şanlı hocamız, kariyerini riske atmayı dahi göze alarak en zor süreç de görevi kabul etti. Handikap olan daha önceden Sakaryaspor serüveni vardı ve istenilen olmamıştı. Olası başarısızlıkta Tuncay Şanlı gibi değerli ismi yok olup gidebilirdi. Görevi kabul etmesini bu nedenlerden dolayı çok arzu etmemiştim. Ama risk almadan başarı elde edileceğini biliyorduk. Lakin O dönem de şampiyonluk risk altındaydı. Garanti olan hiç bir şey yoktu, her şey olabilirdi. Kariyeri başarılarla dolu olan Tuncay Şanlı, hiç bir beklentisi olmadan taşın altına gövdesini koymaktan geri kalmadı. Herkesin alamayacağı sorumluluğu herşeye rağmen, kariyerini ortaya koyarak, riske girip, takıma başta abilik ve teknik adamlık görevini, beklentisiz kabul etti. Şampiyonluk yolunda en önemli dönemeç de, stresin tavan yaptığı zamanda hem psikolojik hem manevi hem de taktiksel olarak tüm takımı, şehri bütünleştirmeyi başardı” diye konuştu.

Yönetimden Tatangalara

Sakaryaspor Kulüp başkanımız değerli kardeşim Cumhur Genç ve yönetimini de bu süreci en iyi şekilde yöneterek, büyük bir başarının mimarları oldular ve kendilerini takdir ediyor, teşekkür ediyorum. Başta futbolcularımız olmak üzere, emeği geçen herkese  şehrimiz sporu adına teşekkür ediyorum. Bu başarı öyküsünün de en önemli unsuru Tatangalar, taraftarlarımıza verdikleri karşılıksız destek, büyük sevgisi ile de yakalanan sinerji ile elde edilen şampiyonluğu sonuna kadar hakettiler. Bu birlik ve beraberliği, tüm diğer salon sporları için de sağlayıp, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam etmeliyiz” dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız