Ailecek aynı filmdeler

8 Mayıs 2022 - 22:27, Pazar
Ailecek aynı filmdeler
Ekranların, beyaz perdenin ve tiyatro sahnelerinin sevilen oyuncuları Ayşen Nergis Baca ve Sercan Boztepe tiyatroda başlayan yıldırım aşkı ile kısa bir sürede nikah masasına oturdular.

Oyunculuk sayesinde başlayan aşklarının evlilik sırasında en büyük vitaminin ortak paydaları olan oyunculuk olduğunu vurguladılar. Dizi film ve tiyatro sahnesinde birçok kez birlikte rol aldıklarını fakat bir filmde ilk kez karı koca oynadıklarını dile getirdiler. Yıldıray Alkın’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği  “EL-HASS” isimli korku filminin senaryosunu başarılı oyuncular Ayşen Nergis Baca ve Sercan Boztepe yazdı. Haziran ayı içerisinde vizyona girecek olan “EL-HASS” isimli korku filminde bir karı kocayı canlandırmanın farklı bir heyecan olduğunu dile getiren Ayşen Nergis Baca ve Sercan Boztepe “Biz birbirimizle gurur duyan bir çiftiz, sınırlarımızın farkındayız, işimizin doğru ve yanlışlarını tartışabiliyoruz buda başarımızı bir adım öne taşıyor, EL-HASS isimli sinema filminde izleyici bunu beyaz perdede görecek” dediler. Bazen karakter çıkarırken fikir ayrıcalıklarına düştüklerini ve tartışmalar yaşadıklarını ifade eden Ayşen Nergis Baca ve Sercan Boztepe aşk başka iş başka ayrımını yapabilen bir çift olduklarından sorun yaşamadıkları vurgusunu yaptılar. TRT ekranlarında yayınlanan “Kasaba Doktoru” isimli dizi filde sevenleriyle buluşan muhteşem ikili hızlı bir tempoda yollarına devam ediyorlar.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız