Başkan Buğaçayır, 19 Mayıs mesajı yayınladı

18 Mayıs 2022 - 18:02, Çarşamba
Başkan Buğaçayır, 19 Mayıs mesajı yayınladı
Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Buğaçayır mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’ 19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günü ilan ettiği 19 Mayıs, gerçek anlamda, bir milletin yeniden doğuşunu, kendisini bulmasını ve dirilişini temsil eder. Türkiye Cumhuriyetimizin 103 yıl önce yakılan meşalesi, vatan ve bağımsızlık yolunda gençlerimizin elinde yanmaya devam edecek.

Yabancı ellerin gölgeleri ve haince bakan gözler üzerimizden çekilmediği sürece mücadele vermeye devam edeceğiz. Milli mücadelemiz, bizlere çaresizlik değil umut örneğidir. Sözlerimi şöyle sonlandırmak istiyorum; Ülkemizi yeni ufuklara gençlerin fikirleri, buluşları, düşünceleri, azim ve kararlılıkları taşıyacaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.’’

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız