Kahvaltıda biraraya geldiler

12 Haziran 2022 - 22:31, Pazar
Kahvaltıda biraraya geldiler
Sakarya Kartvel Gürcü-Laz Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aileleri Serdivan'da bulunan Emirgan Sütiş de kahvaltı programında bir araya geldi.

Sakarya Kartvel  Gürcü-Laz Kültür Derneği  Başkanı Mustafa Kolat önderliğinde düzenlenen kahvaltıya katılım oldukça yüksek oldu. Pandemi sonrası Ailece  ilk buluşmanın yaşandığı kahvaltıda hasret giderildi, sohbetler edildi. Kahvaltıya Gani Erdoğan ,Mustafa Yavuz,Tayfun Yılmaz ,Samet Kundakçıoğlu ,Mücahit Balkaya ,Emre Kolat, Necmettin Tıknaz,Miraç Alişan ,Kemal Sönmez ,İdris Mısırlıoğlu ,Şenol Arslan, Enver Şimşek ,Oğuzhan Korkmaz ,Mehmet Uçar ,Turan Yılmaz ,Özcan Nişancı ,Mehmet Muti ,Sinan Oktay Kaptan ,Bülent Sağıroğlu,İlker Yılmaz,Sefer Sandıkçı ve aileleri katıldı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız