Adapazarı'nda kanlı kavga: 4 yaralı

15 Haziran 2022 - 10:19, Çarşamba
Adapazarı'nda kanlı kavga: 4 yaralı
Adapazarı Karaköy Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışmada kan aktı. Çıkan tartışmada bir kişinin tüfekle ateş etmesi sonucunda 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Karaköy Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine bir kişi, aracından aldığı tüfekle ateş etmeye başladı.

Tüfekten çıkan saçmalarla H.E., M.E., S.O. ve S.O. isimli şahıslar yaralanırken, şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis ekipleri olayın ardından kayıplara karışan şüphelinin peşine düştü.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız