İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Tığcılar mahallesinde

24 Haziran 2022 - 10:10, Cuma
İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Tığcılar mahallesinde
İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçedeki sokakları adım adım gezen İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak Tığcılar mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

"Şehrimizin kalbinde yabancıyız!"

Ziyaret hakkında açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: "Yaklaşık 2,5 senedir Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak ilçemizin hemen hemen gezmediğimiz yeri kalmamış, hatta bazı yerlere 2. ve 3. turlarımızı yapıyoruz. Ekonomi ülkenin ve şehrin her köşesinde en büyük sorun olarak göze çarpıyor ve bunu herkes biliyor. Son olarak Tığcılar mahallesine yaptığımız ziyarette, ekonominin yanı sıra sığınmacı sorunun yaşandığı gördük ve hemşehrilerimizden dinledik. Eskiler bilir,Tığcılar mahallesi eskiden şehrimizin en elit, en güzide muhitlerinden biriydi. Bugün ise yüreğimiz sızlayarak gezdik, ne yazık ki şehrin göbeğinde koca bir sığınmacı mahallesi olmuş. Gördük ki şehrimizin kalbinde yabancı durumuna düşmüşüz" diye belirtti.

"Biraz daha sabır"

Dokumacı: "Uygulanan yanlış sığınmacı politikaları neticesinde geldiğimiz bu durum kabul edilebilir gibi değil. Yine aynı durumla yaptığımız ziyaretler esnasında Çıracılar’da karşılaşmıştık. Bir Türk, bir Sakarya’lı olarak ilerisi daha tehlikeli olan bu durum bizleri çok fazla üzmüştür. Ama inşallah iktidara geldiğimiz günlerde ülkenin en büyük sorunlarından olan bu sorunu da çözeceğiz, az kaldı, biraz daha sabır" dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız