Merve Akıncı, dur durak bilmiyor

2 Temmuz 2022 - 10:02, Cumartesi
Merve Akıncı, dur durak bilmiyor
Demirören Medya bünyesinde milli piyangonun sunuculuk görevini üstlenen Merve Akıncı, dur durak bilmiyor. Güzel sunucu, Bandido Cosmetics sponsorluğunda ve Jalal Bandido organizasyonuna renk kattı.

83 ülkeye erkek bakım ürünleri satan Bandido Cosmetics bir ilki gerçekleştirdi, dünyadaki star berberleri İstanbul’da buluşturdu.

Yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda güzelliği ve sempatik tavırlarıyla ilgiyi üzerinde toplayan Merve Akıncı “Sunduğum organizasyonlardan çok farklıydı. 5 bin kişi vardı ama meslek normali yüzünden 4 bin civarı erkek vardı. Kadınlar bu mesleğe de el attı bence bizim estetik anlayışımız daha iyi ve bakımlı olmak isteyen erkek kendini bir kadına teslim etmelidir. Kadın berberler ne kadar çok olursa o kadar bakımlı bey olur” dedi.

Birçok özel organizasyonun başarılı sunucusu Merve Akıncı, eğitimini aldığı oyunculuk içinde teklifler geldiğini vurguladı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız