İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Eski Reji’de

18 Kasım 2022 - 12:18, Cuma
İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Eski Reji’de
İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Son olarak Eski Reji Sokak ve çevresindeki esnafları ziyaret eden İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını sordular.

Seçim zamanı değil her daim hemşehrilerimizin yanındayız!

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı, “Seçim dönemine yaklaştığımız şu günlerde, Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak yaklaşık 3 senedir sürdürdüğümüz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Tüm teşkilatlarımızla beraber sadece seçim zamanı değil, her daim hemşerilerimizin yanında olmaya, onları dinlemeye ve sorunları dile getirmeye devam ediyoruz, her daim devam edeceğiz inşallah.

İYİ Parti iktidarı yakın!

Son olarak çarşı merkezimizdeki, Reji sokağı ve çevresine yaptığımız ziyarette anladık ki, hemşehrilerimiz artık bu zorluklardan tek çıkışı sandık olarak görüyor ve ülkemizde olduğu gibi şehrimiz de büyük bir değişime hazırlanıyor. Saha da partimize olan teveccüh iktidar da İYİ Parti günlerinin yakın olduğunu göstermektedir. Bizim sahada gördüklerimizi, sandıklar açıldığında hep beraber göreceğiz inşallah” dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız