İYİ Parti İzmit'te Ayşegül Babacan dönemi

27 Kasım 2022 - 09:18, Pazar
İYİ Parti İzmit'te Ayşegül Babacan dönemi
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen kongre sonucunda başkan Ayşegül Babacan oldu

Gerçekleşen İyi Parti İzmit İlçe kongresinde mevcut başkan Pelin Coştur Filiz'in tekrar aday olmadığı, İl Yöneticisi Banu Aykan ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan'ın yarıştığı seçim sonucunda Ayşegül Babacan yeni başkan seçildi.

EZİCİ ÜSTÜNLÜK

Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede 430 delegeden 356 kişi oy kullandı. 3 oy geçersiz sayılırken, beyaz liste ile seçime giren Ayşegül Babacan 281 oy alarak yeni başkan oldu. Mavi liste ile seçime giren Banu Aykan ise 72 oy aldı. Kongrede gerçekleşen seçim ile beraber 32 yönetim kurulu üyesi ve 144 il delegesi belirlendi.

KAYBEDEN OLMADI

Seçim sonrasında açıklama yapan Babacan “Güzel ve demokratik bir yarış oldu. Banu Hanım ve ben ikimizde İyi Parti’ye hizmet etmek için buradayız. Bugünden sonrada aynı şekilde ikimizde devam edeceğiz. Bu seçim sonrasında kazanan veya kaybeden yok. İyi Parti kazandı. Bu süreçte bizi destekleyen yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

AYŞEGÜL BABACAN'IN YÖNETİM LİSTESİ

Abdurrahman Akgül, Ali Akçakaya, Alican Candan, Ayşegül Ercan, Aytunç Çetinbaş ,Barışcan Özler , Bumin Arafat Keleş, Cavide Yüceer, Cemil Canga, Cemil Uslu, Cengiz Yaşar, Dilek Bozkaya, Elber Öztürk, İsa Satır, Fatoş Yıldız Atik, Günaydın Özdemir, Fuat Mandil, Havva Basınlı, İdris Derin, Mahir Fuat Metin, Nebiye Demirtaş, Nevin Ayyıldız, Okan Bilek, Osman Ölçer, Sedat Menteş, Semiha Gündoğdu, Sevda Sabancı, Tuğba Kahyaoğlu, Umutcan Turgun, Yavuz Dursun, Yunus Yalçıngöz

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız