Ali Bektaş : asla müsamaha göstermeyeceğiz

1 Aralık 2022 - 20:53, Perşembe
Ali Bektaş :  asla müsamaha göstermeyeceğiz
Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, üniversiteli kızın bindiği minibüste cinsel saldırıya uğraması ile ilgili; "Bu tür menfur davranışlara sebebiyet veren hasta ruhlu kişilerin mesleğimizi, odamızı kirletmesine asla müsamaha göstermeyeceğiz. Şiddete maruz kalan vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağımız" dedi.

Oda Başkanı Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizde yaşanan hadise hepimizi derinden sarsmıştır. Tacize uğrayan kardeşimizi ve ailesini ziyaret edip, üzüntümüzü dile getirdik, yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Minibüsçüler Odası olarak bu olayı lanetliyoruz. Yolcularımızın güvenliği bizim en temel önceliğimizdir. Bu elim hadise bize göstermiştir ki Minibüsçüler Odası olarak bundan sonraki süreçte daha da dikkatli olmalıyız.

Bu tür menfur davranışlara sebebiyet veren hasta ruhlu kişilerin mesleğimizi, odamızı kirletmesine asla müsamaha göstermeyceğiz. Şiddete maruz kalan vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağımızın, bu konunun takipçisi olacağımızın ve gerekenlerin yapılacağının tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. Bu olaydan gereken dersler çıkarılacaktır" dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız