Milletvekili aday adayı Kılıçaslan'dan kuzey ziyaretleri

20 Mart 2023 - 12:29, Pazartesi
Milletvekili aday adayı Kılıçaslan'dan kuzey ziyaretleri
İYİ Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Selçuk Kılıçaslan, Karasu ve Kocaali ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Selçuk Kılıçaslan, Karasu ve Kocaali ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kılıçaslan, İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ile birlikte Aziziyespor - Alaağaçspor arasında oynanan futbol müsabakasına giderek, ‘’Karşılaşma neticesinde Play-off’a kalan Aziziyesporu tebrik ediyor, önümüzdeki maçlarda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Kocaali Demiraçma Mahallesin de gerçek bir Meral Akşener sevdalısı olan Kıymet hanımın da yanına giden Kılıçaslan, Kıymet hanımın üyeliğini gerçekleştirerek ‘’Gerçek bir Meral Akşener sevdalısı olan Kıymet teyzemizin üyeliğini gerçekleştirdik, hayır duasını aldık. Güzel dilekleri ve ev sahipliği için teşekkür ediyoruz’’ diye belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kılıçaslan, İYİ Parti Kocaali İlçe Başkanı Nihat Çatalbaş ve önceki dönem İlçe Başkanı Kemal Din ile Demiraçma Mahalle Muhtarı İlyas Yılmaz ve vatandaş ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaret hakkında açıklama yapan Kılıçaslan: ‘’Samimi ilgileri ve hayır duaları için kendilerine teşekkür ediyoruz. #AzKaldı Kocaeli’de #TarihYazacağız’’ dedi. 

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız