Sembol Voleybol Kulübünden İddialı Başlangıç

20 Mart 2023 - 18:34, Pazartesi
Sembol Voleybol Kulübünden İddialı Başlangıç
Lüffü Yaman Spor salonunda dün akşam oynanan A grubunun son maçı, Sembol Voleybol ile Ada Spor arasındaki oynandı. Müsabakayı Sembol Voleybol Kulübü 3-0 kazandı.

Maç sonrasında Sakarya’nın başarılı voleybol kulübü Sembol Voleybol takımının antrenörleri Öznur Çelebi, Sami Evkuran ve Ebrar Sağır  “İlimizde düzenlenen 2022 - 2023 Voleybol sezonu, Midi Kızlar A grubu, Grup birinciliği müsabakalarında Sembol Voleybol Kulübü olarak, 3 karşılaşmada 2 galibiyet alarak A grubu 2’inciliğini elde etmeyi başardık. Averajla grup birinciliğini maalesef kaçırmış olsak da, iyi bir başlangıç yaptık.  1’inciliği kazanan takıma başarılar diliyoruz.

İlk yıllarında, sportmence tutum sergileyip, canla başla mücadele eden sporcularımızla gurur duyuyor ve teşekkür ediyoruz.

Bizi yalnız bırakmayan ailelerimiz iyi ki varlar, daha nice başarılara imza atmak dileğiyle…” Açıklamalarında bulundular.

Sembol Voleybol Kulübünün ilimizde voleybol camiasına büyük katkılar sağlayarak başarılı voleybolcular yetiştireceği ve önümüzdeki müsabakalarda rakiplerini zorlayacağı, bu sezonki göz dolduran performanslarından belli olmaktadır.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız