Geyve'de özel çocuklara yeni anaokulu

21 Mart 2023 - 13:11, Salı
Geyve'de özel çocuklara yeni anaokulu
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, özel gereksinimli çocukların eğitimi için Geyve'de en iyi teknolojik imkan ve donanıma sahip yeni bir anaokulu inşa edileceğini duyurdu.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özel gereksinimli çocuklar için şehre yeni bir anaokulu kazandırılacağını duyurdu.

Geyve ilçesi Orhaniye Mahallesi'ne en iyi teknolojik imkan ve donanımla inşa edilecek olan 12 derslikli özel eğitim anaokulunun ihalesinin tamamladığını açıklayan Vali Kaldırım, şu ifadeleri kullandı:

* Sakarya'mıza özel gereksinimli çocuklarımız için bir anaokulu daha kazandırıyoruz.

* Geyve ilçemiz Orhaniye Mahallesi’ne en iyi teknolojik imkân ve donanımla inşa edilecek 12 derslikli özel eğitim anaokulumuzun ihalesi tamamlandı.

* Şehrimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız