Sezer Şengöz’e Yaman Türk Bayrağı taktı

21 Mart 2023 - 15:56, Salı
Sezer Şengöz’e Yaman Türk Bayrağı taktı
TÜRK-İŞ Sakarya İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman kendisini ziyaret eden MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Sezer Şengöz’ü tebrik etti ve yakasına Türk Bayrağı rozeti taktı.

MHP’nin sahadaki başarılı ismi Sezer Şengöz aday adayı olduktan sonra çalışmalarını sürdürüyor.  Sakarya’nın ilçelerinde ziyaretlerini sürdüren Şengöz, TÜRK-İŞ Sakarya İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman’ı da ziyaret etti. Hizmet odaklı bir yola çıktığının altını bir kez daha çizen Şengöz, ekmeğini yediği şehre hizmet etmek istediğini dile getirdi. MHP’nin bir çok kademesinde görev yaptığını anımsatan Şengöz, “Kutlu bir yola çıktık. Bize teveccüh gösterilirse göreve hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaman ise seçimin demokrasinin vazgeçilmesi olduğunun altını çizdi. Yaman, “Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Nazik ziyaretimiz içinde teşekkür ederim” dedi. Başkan Yaman ziyaret sonunda Şengöz’ün yakasına Türk Bayrağı taktı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız