SATSO Meclis üyesi Adem Bilgen aday adayı oldu

21 Mart 2023 - 20:49, Salı
SATSO Meclis üyesi Adem Bilgen aday adayı oldu
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclisi Üyesi ve 7. Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen, 28. Dönem Milletvekilliği için Ak Parti’den Aday Adayı oldu.

Adem Bilgen aday adaylığı dosyasını AK Parti Sakarya Mali ve İdari İşler Başkanı Fikret Kesim’e takdim etti.Değişik Sıvıl Toplum Kuruluşlarında görev yapan ve bir çok STK’larda görevi bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclisi Üyesi ve 7. Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen’i, Aday adaylığı başvurusunda SATSO Meclisi Üyesi arkadaşları ve dostları da yalnız bırakmadı.

 Adem Bilgen, Adaylığı başvurusu ardından yaptığı konuşmasında “1976 Trabzon doğumluyum.  İlk ve Orta Öğrenimimi Trabzon'da, Liseyi Sakarya'da Fatih Endüstri Meslek Lisesi'nde okudum. Ön lisans eğitimimi Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek Okulu Gaz ve Tesisatı Teknolojisi bölümünü bitirerek tamamladım. Lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olarak tamamladım. 2009-2013 yılları arasında Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi (Isıtma Soğutma Ve Mekanik Tesisatçılar )Meslek Komite Başkanlığı görevini yürüttüm. 2013 - 2018 yıllarında Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Üyesi görevinde bulundum. 2014 -2018 yılları arasında AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2015 - 2018 yılları arasında Adapazarı İlçe Teşkilatı Tanıtım Medya Birim Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2022 tarihinde Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğine yeniden seçildim. Meclis Üyeliği  görevim devam etmektedir. Türkiye Kızılay Serdivan Subesı Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Sakarya Trabzonlular kültür ve Yasatma Derneği Üyesiyim” dedi. Evli ve 3 çocuk babasıyım” dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız