Tarihi Akbalık Yağlı Güreşleri 4 Haziran'da yapılacak

30 Mayıs 2023 - 18:04, Salı
Tarihi Akbalık Yağlı Güreşleri 4 Haziran'da yapılacak
Akyazı ilçesinde bu yıl 58'incisi düzenlenecek Akbalık Yağlı Güreşleri'nin tanıtımı yapıldı.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, er meydanında yapılan tanıtım toplantısındaki konuşmasında, güreşlerde 40'ı başpehlivan olmak üzere toplamda 600 güreşçinin yarışacağını söyledi.

Hem ata sporuna destek amaçlı hem de Akbalık ve Akyazı’nın ismini Türkiye’ye duyurmak maksatlı bu organizasyonu devam ettirdiklerini belirten Soykan, "İnşallah hayırlısıyla kazasız, belasız 4 Haziran günü tamamlamış oluruz. Hep birlikte ata sporumuza destek olarak Akyazı’mızın da tanıtımını yapmış oluruz." ifadesini kullandı.

Akbalık Güreş Ağası İbrahim Şahin de organizasyona tüm Sakarya halkını davet etti.

Organizasyon Komite Başkanı ve eski dönem Güreş Ağası Mehmet Öztürk, "İnşallah 4 Haziran'da kıran kırana er meydanında güzel güreşler olacak." dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız