Hedef, sağlıklı nesil sağlıklı gelecek

9 Mart 2024 - 16:26, Cumartesi
Hedef, sağlıklı nesil sağlıklı gelecek
1-7 Mart Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında, Akyazı Yeşilay Temsilciliği organizesinde Akyazı KYK Yurdunda barınan üniversite öğrencisi Yeşilay Gönüllüsü gençler ilçedeki Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti. Etkinlikte önce okulun konferans salonunda kısa bir sinevizyon sunumu gerçekleşti.

Ardından okulun kapalı spor salonunda Yeşilay Gönüllüsü Gençlerin kurduğu "Sağlıklı Yaşam Oyun İstasyonları"na geçen minik öğrenciler Yeşilay Gönüllüsü gençlerden dikkat, beceri sağlıklı yaşamı temalı oyunlar ile bilgiler öğrenirken aynı zamanda eğlendiler.

Akyazı Yeşilay Temsilcilileri Arif Kamil Bostan ve Sezgin Bıçak etkinlik içeriği ve kapsamının yaş itibariyle oyun çağındaki çocuklarla bu şekildeki olmasının daha verimli olacağını ifade etti.

Küçük yaştan itibaren Kötülüklere karşı "Hayır" diyebilecek bilinçli güçlü karakterli bireyler olarak yetişmesinde katkı vermek olduğunu ifade ettiler. Bu noktada çabalamaya devamı edeceklerini söylediler...

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız