Sakarya'da Shereen Care Güzellik Merkezi kapılarını açtı

10 Mart 2024 - 16:11, Pazar
Sakarya'da Shereen Care Güzellik Merkezi kapılarını açtı
İtalya Milano'da açılan ilk şubesiyle güzellik sektörde adından söz ettiren Shereen Care Güzellik Merkezi, Türkiye'deki ilk şubesini Sakarya'da hizmete sundu. Adapazarı'nda düzenlenen törenle açılan merkez, güzellik algısını değiştirmeyi hedefliyor.

Adapazarı ilçesi Papuççular Mahallesi Bosna Caddesi No:103'te hizmete giren Shereen Care Güzellik Merkezi, lazer epilasyon, cilt bakımı ve bölgesel incelme gibi klasik işlemlerin yanı sıra, Sakarya'da sadece bu merkezde bulunan Endosfera terapi (Endospheres Therapy) işlemini de uyguluyor. Cilt problemleri ve vücut incelmesi için kullanılan bu yenilikçi yöntem, güzellik ve estetik alanında yeni bir sayfa açıyor.

Merkezin sahibi Shereen Ibrahım, yaptığı açıklamada, "Sakarya'da güzellik algısını değiştirmeyi ve en son teknolojiyi kullanarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz." dedi.

Eğitimli kadrosu ve konusunda uzman personelleriyle Shereen Care Güzellik Merkezi, müşterilerine güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunmayı garanti ediyor.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız