Burak Erken Başkanvekili oldu

9 Nisan 2024 - 18:30, Salı
Burak Erken Başkanvekili oldu
Serdivan Belediyesi meclis üyesi adayı olmak için AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden ve 31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi seçilen Burak Erken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevine getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yeni dönemde birlikte çalışacağı yol arkadaşlarını belirlemeye devam ediyor.

Son olarak AK Parti Serdivan İlçe Başkanı iken Serdivan Belediye Meclis üyesi adaylığı için görevinden istifa eden ve 31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi seçilen Burak Erken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevine getirildi. Erken, yeni dönemde Yusuf Alemdar'ın vekili olarak Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapacak.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız