Etin markası: Kuzen Steakhouse

11 Nisan 2024 - 17:05, Perşembe
Etin markası: Kuzen Steakhouse
Eti bir sanat eserine dönüştürme amacıyla yola çıkan Kuzen Steakhouse, lezzetli etleri, benzersiz servisi ve butik konseptiyle, eşsiz anlar yaşatıyor.

Zengin seçenekleriyle et sevenler için birçok farklı lezzet sunan Kuzen Steakhouse, açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının uğrak yeri haline geldi. Sıcak ortamı, eşsiz doğanın ortasında bulunan restoranı ayrı bir noktaya taşırken, misafirlerinin damaklarında bıraktıkları tatla onları mest ediyor.

Eti et olarak yemek isteyenlerin Sakarya’daki tek adresi olan Kuzen Steakhouse, etin kaynağından, servisine kadar her aşamasında seçkin ve iddialı. Özenle seçilen hayvanlardan alınan etleri, özel olarak dinlendirip marine ettikten sonra ateşle buluşturan Kuzen Steakhouse, sadece steak üzerine değil, köfte, sucuk ve hamburger gibi ürünlerin de bulunduğu eşsiz bir mekan haline geldi.

Özel gün ve toplantılarda da tercih edilen Kuzen Steakhouse işletmecisi Ömer Kayahan Tank; “Etin en lezzetli, en güzel halini misafirlerimize sunmaya çalışıyoruz. Sadece steak olarak değil, çeşitli kategorilerde etlerle de hizmet veriyoruz. Lezzetli hamburgerler, köfteler ve sucuklarla misafirlerimizin damaklarına imzamızı bırakıyoruz. Ayrıca dana bonfile, dana lokum, dana spagetti, dana şaşlık, biftek ve pirzolanın yanı sıra hazırlanan malzemeler ile farklı lezzetlerin bir araya geldiği köfte çeşitleri de bulunuyor” dedi.

Zengin menülerini saymakla bitiremeyen Kuzen Steakhouse işletmecisi Ömür Erdem; “Lezzetli etin ilk sırrı özel olarak seçilen ve yetiştirilen hayvanların en güzel etlerinin seçimidir. Daha sonrasında yapılan dinlendirme işlemleri ve ateşle buluşana kadar geçtikleri aşamalar da bizim sırrımız olarak kalsın. Burada o kadar çok seçeneğimiz var ki misafirlerimiz hangi lezzeti seçeceklerini şaşırıyorlar. Tavuklu mantarlı fettucini, Etli tagliatelle, spagetti bolonez, Napoliten, Fenne arabiatta makarna çeşitleri, Izgara çeşitleri sucuk, köfte, kaşarlı köfte, antrikot, şaşlık, lokum, kuzu pirzola, karski, küşneme, kuzu şiş, külbastı, dana spagetti gibi seçenekler bunlardan en çok tercih edilenleri olarak öne çıkıyor sadece” dedi

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız