Emre Tank'tan farkındalık mesajı

27 Nisan 2024 - 22:54, Cumartesi
Emre Tank'tan farkındalık mesajı
Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı İşletmecisi Emre Tank, piknik yapıp doğayla buluşmak isteyen misafirlerine çöplerini poşetlere koyması konusunda bilinçlendirici bir mesaj yayımladı

Doğa harikası Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı'na gelen misafirlerin çöplerini doğaya atmaması konusunda uyarılarda bulunan işletmeci Emre Tank; " Misafirlerimizi doğayı korumaya davet ediyoruz. Burası bizlere atalarımızdan miras kaldı. Bizler de torunlarımıza bu harika doğayı miras bırakmak için her an temizlemeye çalışıyoruz. Buraya gelen misafirlerimizden isteğimiz öncelikle doğayla iç içe harika bir zaman geçirmeleri, ardından burada geçirdikleri vakitte çıkardıkları çöpleri bir poşete toplamaları. Aksi halde bu harika doğa kirlenmeye mahkum. Siz sadece bir poşete koyun, gerisini biz hallederiz diyoruz ve herkesi doğayla buluşmaya, Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı'na davet eduyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız