ASKF yönetiminden 3 ilçeye ziyaret

2 Mayıs 2024 - 20:06, Perşembe
ASKF yönetiminden 3 ilçeye ziyaret
ASKF yönetimi, Karapürçek, Akyazı ve Hendek Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Günün ilk ziyareti Karapürçek Belediye Başkanı Mehmet Murat Çoruhlu, ikinci ziyaret Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, son ziyaret ise Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye yapıldı.  Ziyaretlerde Belediye Başkanlarına, Sakaryaspor farkındalığına katkı sağlamak adına, isimlerinin yazıldığı Sakaryaspor atkıları da takdim edildi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada "Önceki dönemlerden belediye Başkanlığı tecrübesi olan İrfan Püsküllü ve Bilal Soykan Başkalarımız ile  birlikte yeni seçilen Mehmet Murat Çoruhlu kardeşimizde var. Hendek ve Akyazı ilçemiz amatörün her branşında Sakarya'nın en başarılı ilçelerinden biri, Karapürçek ise sporda Makus kaderini değiştirmeye başlamıştı. Yeni stat, Yeni spor salonu ile birlikte branşlarda da çalışmalar bir dönemdir devam ediyor. Ben yeni Başkandan umutluyum, bugünkü görüşmelerimizde başarılı olacak intibasını aldım, spora büyük katkısı alacağını, zamanla Başkanın desteği ile Karapürçek ilçemizin diğer ilçelerle yarışacağına inanıyorum.

Tecrübeli Başkanların sporda kaldıkları yerden devam etmeleri, yeni kardeşimizin de zamanla spor kulüpleri ve sporculara sahip çıkması tek temennimiz.  Bu noktada bizlerin üstüne düşen bir görev varsa, önceden olduğu gibi desteğe hazırız. Şahsım, yönetim kurullarımız ve ASKF camiamız adına seçilen belediye Başkanlarını bir kez daha kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Karapürçek'te, Akyazı'da, Hendek'te spor dolu günler diliyoruz" dedi.

Yapılan ziyaretlere, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ile birlikte, ASKF yöneticileri Hüdaverdi Bahadır, Mehmet Bilgin, Adem Turan, Uğur Kobaş, Salih Yıldırım, Yahya Berk,  Çetin Sertel, Ahmet Birinci, Ahmet Silahçı, Mustafa Püskül, Hasan Zandolu, Sezgin Cumhur'da katıldı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız