Ferdi Aydın'a dilber bereketi

3 Mayıs 2024 - 17:59, Cuma
Ferdi Aydın'a dilber bereketi
Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” gündemden düşmüyor, reyting sıralamasında başlamasıyla birlikte zirveden düşmeyen dizi film, güncel hayatta da yaşamın içine girdi.

Etkili yazımı ve senaryosuyla beğeni toplayan “İnci Taneleri” isimli dizi film başarılı seçilmiş oyuncu kadrosuyla da başarı yolculuğuna devam ediyor. Müzikleriyle de odak noktası olan dizi film başarılı yorumcu Erkal Sonel, şarkılarıyla eğlencede Ankara müziğini odak noktası yaptı. İşletmeciliğini Ferdi Aydın’ın yaptığı Nişantaşı Dilber isimli mekanda sahne alan İnci Tanelerinin sevilen şarkılarına hayat veren Erkal Sonel, büyük ilgi gördü. Dizi filmde “Evin barkın yok mu?” isimli şarkıya sevilen oyuncu Hazal Ergüçlü, başarılı oyunculuğu ve danslarıyla eşlik ederek hem yapımı hem şarkıyı Türkiye’nin gündemine oturttu. Nişantaşı Dilberde sahne alan Erkal Sonel, mekanı tıka basa seyirciyle doldururken başarılı yapımların müzik dünyasına olan etkisini de gözler önüne serdi. Başarılı işletmeci Ferdi Aydın, İnci Taneleri isimli dizi filmin başarısından faydalanırken Dilber bereketi yaşadı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız