BYD Türkiye'nin yeni bayisi...BYD Sandıkçı kapılarını açtı

4 Mayıs 2024 - 21:25, Cumartesi
BYD Türkiye'nin yeni bayisi...BYD Sandıkçı kapılarını açtı
BYD Türkiye, yeni bayileriyle birlikte büyütmeye devam ediyor. Sakarya’da geçtiğimiz günlerde hizmete giren BYD Sandıkçı bayisi görkemli bir açılış töreni gerçekleştirdi. Böylece BYD Türkiye’nin bayi sayısı sekize çıkmış oldu.

BYD Türkiye, yeni bayileriyle birlikte büyütmeye devam ediyor. Sakarya’da geçtiğimiz günlerde   hizmete giren BYD Sandıkçı bayisi görkemli bir açılış töreni gerçekleştirdi. Böylece BYD Türkiye’nin bayi sayısı sekize çıkmış oldu.

Yaklaşık 50 yıllık deneyime sahip olan Sandıkçı, bu yolculuğunu BYD ile birlikte daha da ileri taşıyor. Görkemli bir törenle hizmet vermeye başlayan BYD Sandıkçı bayisinin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun, BYD Sandıkçı Genel Müdürü Harun Sandıkçı, iş insanları, akademisyenler ve özel davetliler katıldı.

BYD Sandıkçı’nın Genel Müdürü Harun Sandıkçı, açılışta yaptığı konuşmada BYD markasını yeni müşterilerle buluşturmaktan büyük heyecan duyduklarını belirterek, “Dünyanın lider elektrikli araç markası BYD’nin yeni bayisi olarak Sakarya’da önemli bir rol üstlendik. Böylesine büyük bir markanın sorumluluğunun bilincinde olarak deneyimli ekibimizle müşterilerimize kusursuz bir hizmet vereceğiz. Ulaşılabilir premium olarak konumlandırılan markanın tamamen elektrikli modeli BYD ATTO 3 ve şarj edilebilir hibrit modeli BYD SEAL U DM-i modelini müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bu yeni modellerimiz yüksek kaliteleri ve ileri teknolojileriyle ilgi gördü. Dünyanın en çok satan elektrikli otomobil markası BYD'nin şehrimizde hizmet verecek olması, tüm otomobil severler için yeni bir macera, tüm Sakaryalılar için yeni bir fırsat ve bizim için de yeni bir heyecan oldu. BYD markasının bir parçası olmak bizi onurlandırmakta ve bu başarıya ortak olmamız için; azimle çalışmamızı sağlamaktadır.” dedi.

BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun da açılışta yaptığı konuşmada “Sandıkçı Ailesi’nin 1977 yılında Sakarya'da küçük bir otomobil tamir atölyesinde başlayan ve 50 yıldır devam eden yolculuğunun, dünyanın 1 numaralı elektrikli otomobil üreticisi BYD markası ile güçlenerek devam edeceğine inancımız tamdır. BYD ATTO 3 modelimiz ile girdiğimiz Türkiye pazarına nisan ayında D SUV segmentinde şarj edilebilir hibrit modelimiz BYD SEAL U DM-i’ı sunarak ürün gamımızı genişletmeye devam ediyoruz. Müşterilerimizden aldığımız olumlu tepkiler, modellerimize olan yoğun ilgi doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. BYD Sandıkçı’nın açılışının hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyorum.” dedi.

12 araç kapasiteli 500 metrekarelik kapalı alana sahip BYD Sandıkçı, rahat bekleme alanları ile birlikte müşterilerin yaşamını kolaylaştırıyor. Dijital teknolojilerle satın alma deneyimini daha ileriye taşıyan BYD Sandıkçı, müşteri memnuniyetini ve deneyimli ekibiyle birlikte hizmet veriyor.

BYD Sandıkçı, toplam 1000 metrekarelik alanıyla birlikte markanın satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiriyor. İç ve dış mekan olmak üzere 3 adet 22 kW şarj ünitesine sahip olan bayide, elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araçları şarj etmek için de alanlar sunuluyor.

Teknik bilgi ve donanıma sahip kadrosuyla birlikte müşterilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren BYD Sandıkçı, Sakarya ve civarındaki müşterilerine kusursuz hizmet vermeyi hedefliyor.

BYD’nin yeni modelleri Sandıkçı’da müşterilerini bekliyor

BYD Sandıkçı bayisi, markanın iki yeni modeli olan tam elektrikli BYD ATTO 3 ve şarj edilebilir hibrit modeli BYD SEAL U DM-i müşterilerine sunmaya başladı.

Sportif tasarımıyla dikkat çeken elektrikli BYD ATTO 3, performansıyla ve yüksek verimliliğiyle kullanıcılarını etkiliyor. BYD ATTO 3, bu tasarımı yenilikçi güç ünitesi ve öncü Blade Batarya teknolojisiyle birleştiriyor. 60.4 kWsa bataryayı 150 kW güç ve 310 Nm tork sunan elektrikli motorla kombine eden BYD ATTO 3, 0-100 km/s hızlanmasını 7.3 saniye ile gerçekleştirerek segmentindeki en hızlı tek motorlu elektrikli SUV olarak öne çıkıyor. WLTP ölçümlerine göre ortalama 420 km menzil sunan BYD ATTO 3 modeli, DC şarj ile yüzde 30’dan yüzde 80’e yalnızca 29 dakikada şarj edilebiliyor. Sürüş deneyiminin merkezinde yer alan elektrikli dönebilir 15.6 inç multimedya ekranı, isteğe göre dikey ya da yatay olarak kullanılabiliyor.

Şarj edilebilir hibrit BYD SEAL U DM-i ise, BYD markasının yenilikçi Akıllı Çift Motor teknolojisini kullanıyor. Bu sayede yüksek performansı, yüksek verimliliği ve konforu bir arada sunan premium SUV, dört silindirli 72 kW’lık 1.5 litrelik benzinli motoru, 145 kW’lık elektrikli motorla kombine ediyor.

SEAL U DM-i modeli BYD’nin 8 yıl/200.000 km garanti sunan öncü Blade Batarya teknolojisini kullanıyor. 18.3 kWsa kapasitesiyle birlikte WLTP ölçümlerine göre ortalama sadece elektrikli motoru ile 80 kilometrelik elektrikli sürüş menzili sunuyor. Aracın kombine olarak menzilinin 1.080 kilometre olması, şarj edilebilir hibrit BYD SEAL U DM-i modelini konforlu bir uzun yol otomobili haline getiriyor. Modelin 18 kW DC hızlı şarjı destekleyen bataryası da rakiplerinden ayrışmasını sağlıyor. DC hızlı şarjı kullanarak otomobilin bataryasını %30’dan %80 doluluğa ulaştırmak sadece 35 dakika sürüyor. Her koşulda yüksek performans sunan BYD SEAL U DM-i, 0-100 km/s hızlanmasını 8.9 saniyede tamamlıyor.

BYD hakkında:

Çok uluslu bir teknoloji şirketi olan BYD, daha iyi bir yaşam için teknolojik inovasyonlarıyla öne çıkıyor. 1995 yılında şarj edilebilir batarya üreticisi olarak kurulan BYD, şu anda Çin, ABD, Kanada, Japonya, Brezilya, Macaristan ve Hindistan'da 30'dan fazla endüstriyel parkıyla otomobil, raylı ulaşım, yeni enerji ve elektroniği kapsayan çok çeşitli bir iş alanına sahiptir. BYD, enerji üretimi ve depolamadan uygulamalarına kadar, fosil yakıtlara olan küresel bağımlılığı azaltan sıfır emisyonlu enerji çözümleri sağlamaya kendini adamıştır. Yeni enerji araç ayak izi şu anda 6 kıtayı, 70'ten fazla ülke/bölgeyi ve 400'den fazla şehri kapsamaktadır. Hong Kong ve Shenzhen Borsalarında işlem gören şirket, daha yeşil bir dünya için yenilikler sunan bir Fortune Global 500 kuruluşu olarak bilinmektedir.

BYD Auto hakkında:

2003 yılında kurulan BYD Auto, kendini daha iyi bir yaşam için teknolojik yeniliklerden yararlanmaya adamış çok uluslu bir yüksek teknoloji şirketi olan BYD'nin otomotiv iştirakidir. Global ulaşım sektörünün çevreci dönüşümünü hızlandırmayı hedefleyen BYD Auto, tam elektrikli ve plug-in hibrit araçlar geliştirmeye odaklanmıştır. Şirket, bataryalar, elektrik motorları, elektronik kontrol üniteleri ve otomotiv için çipler gibi yeni enerji araçlarının tüm endüstriyel zincirinin temel teknolojilerinde uzmanlaşmıştır. Son yıllarda Blade Batarya, DM-i ve DM-p hibrit teknolojisi, e-Platform 3.0 ve CTB teknolojisi gibi önemli gelişmelere öncülük etmiştir. Şirket, elektrikli araç dönüşümünde fosil yakıtlı araç üretimini durduran dünyanın ilk otomobil üreticisidir ve Çin'de 9 yıl üst üste yeni enerji binek araç satışlarının zirvesinde yer almıştır.

BYD Avrupa hakkında:

BYD Avrupa’nın merkezi Hollanda’da yer almaktadır ve BYD Grubu’nun ilk deniz aşırı merkezidir. BYD Avrupa, BYD’nin lider teknolojik yeniliklerle sürdürülebilir ve verimli çözümleri tüm dünyaya yaymasının bir taahhüdü olarak öne çıkmaktadır.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız