25 yaşındaki gencin şok ölümü

21 Aralık 2024 - 13:50, Cumartesi
25 yaşındaki gencin şok ölümü
Serdivan'da 25 yaşındaki Timuçin Baturalp Işık, yaşadığı sitenin bahçesindeki doğalgaz borusuna kendisini asarak intihar etti

Olay, Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süredir psikolojik sıkıntılar yaşadığı öğrenilen 25 yaşındaki Timuçin Baturalp Işık, annesi ile birlikte yaşadıkları evlerinin bulunduğu sitenin bahçesinde doğalgaz borusuna kendisini asarak canına kıydı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede yapılan incelemelerin ardından Timuçin'in cenazesi Korucuk Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

 

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız