Adapazarı’nda huzur vakti: Camiler Ramazan’a hazırlanıyor

28 Şubat 2025 - 16:19, Cuma
Adapazarı’nda huzur vakti: Camiler Ramazan’a hazırlanıyor
Adapazarı Belediyesi, camileri Ramazan’a hazırlamak ve şehir insanının ibadetlerini daha huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için 109 camide başlattığı temizlik çalışmalarını hızlıca tamamlayacak.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, yapılan çalışmaların Ramazan ayının manevi iklimine katkı sunduğunu belirterek, “Ramazan ayı, huzurun ve bereketin ayıdır. 109 camiimizde gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarıyla, hemşehrilerimizin bu mübarek ayda ibadetlerini daha rahat ve ferah bir ortamda yapmalarını sağlıyoruz. Şehrimizi çok seviyoruz, güzel Adapazarı’mız için çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız