Uğur Kobaş, WKF Premier League için Çin’e gitti

12 Mart 2025 - 00:29, Çarşamba
Uğur Kobaş, WKF Premier League için Çin’e gitti
Dünya Karate Federasyonu (WKF) hakem kurulunda görev yapmış ve uluslararası alanda Türkiye’yi temsil eden Türk Karate hakemi olan hemşehrimiz Uğur Kobaş, 14-16 Mart 2025 tarihlerinde Çin’in Hangzhou şehrinde düzenlenecek Dünya Karate Federasyonu Premier League yarışmaları için Salı günü (bugün) yola çıktı.

Dünyanın en prestijli Karate organizasyonlarından biri olan WKF Premier League, dünyanın dört bir yanından en iyi sporcuları ve hakemleri bir araya getiriyor. Kobaş, organizasyonda hakemlik göreviyle bir kez daha uluslararası arenada Türkiye’yi temsil edecek

 

Kariyeri boyunca sporculuk, antrenörlük ve hakemlik alanlarında önemli başarılara imza atan Kobaş, uluslararası Karate camiasında büyük saygı gören isimler arasında yer alıyor. Turnuva sonrası 18 Mart 2025 tarihinde Türkiye’ye dönmesi planlanıyor.

 

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız