Afyon'da birer gün ara ile iki hazırlık maçı yapan Sakarya Voleybol'da baş antrenör İdris Demir, "Yeni bir takım oluşturduk. İl hedefimiz playoff’a kalabilmek. Lige en iyi şekilde başlangıç yapmayı hedefliyoruz" dedi.
Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden Sakarya Voleybol, yeni sezon öncesinde hazırlık çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Turuncu-siyahlılar son olarak Afyon’a giderek Afyon Belediyespor ile birer gün ara ile iki hazırlık maçı yaptı. Afyon Spor Salonu’nda oynanan ilk maçta rakibine 3-1 mağlup olan İdris Demir’in öğrencileri bir gün sonra oynanan ikinci maçta ise bu kez 3-1 kazanan taraf oldu. Afyon dönüşü bir günlük iznin ardından çalışmalarına Serdivan Spor Salonu’nda devam eden Sakarya Voleybol’da baş antrenör İdris Demir, hazırlık maçlarına ağırlık verdiklerini belirterek, "Yeni bir takım oluşturduk. İl hedefimiz playoff’a kalabilmek. Lige en iyi şekilde başlangıç yapmayı hedefliyoruz" dedi.
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
