Bölgesel Amatör Lig’de Maltepespor deplasmanından dönen Karasuspor kafilesinin otobüsü taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda otobüs şoförü yaralanırken, araçta maddi hasar oluştu.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 13. hafta mücadelesinde Karasuspor, deplasmanda Maltepespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın 2-2 sona ermesinin ardından Sakarya temsilcisi Karasuspor kafilesi dönüş yoluna geçti.
OTOBÜSE TAŞLI SALDIRI
Alınan bilgilere göre, sarı-kırmızılı kulübün oyuncularını taşıyan otobüs, dönüş yolunda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından taşlı saldırıya uğradı.
ŞOFÖR YARALANDI
Atılan taşlar nedeniyle otobüste maddi hasar meydana gelirken, saldırı sırasında otobüs şoförü kafasından yaralandı.
Yaşanan olayın ardından Karasuspor kulüp yetkilileri saldırıya sert tepki gösterirken, saldırıyı gerçekleştirenlerin tespit edilmesi için inceleme başlatıldığı öğrenildi.
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
