Adapazarı'nda polis ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 200 kilo kaçak tütün ile binlerce makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
Alınan bilgilere göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik operasyon düzenlendi.
ADAPAZARI’NDA OPERASYON
Adapazarı ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, S.U. (40) isimli şüphelinin ikametinde ve deposunda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 200 kilo kaçak tütün, 174 paket 100 gramlık paketli tütün, 105 bin 800 adet boş makaron, 91 bin adet dolu makaron ve 4 adet elektronik sigara sarma makinesi ele geçirildi.
ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Operasyon kapsamında yakalanan şüpheli S.U., gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
