TRT Sakarya Temsilcisi Mehmet Karakaş’ın oğlu Kadir, Malatya’da düzenlenen törenle Ayşegül ile nişanlandı.
TRT Sakarya Temsilcisi Mehmet Karakaş, ailesiyle birlikte büyük bir mutluluk yaşadı. Karakaş’ın en küçük oğlu Kadir, Ayşegül ile Malatya’da düzenlenen anlamlı bir törenle nişanlanarak hayatının en özel adımlarından birini attı.
Aile bireyleri ve yakın dostların katılımıyla gerçekleşen nişan merasimi, samimi ve coşkulu anlara sahne oldu. İki ailenin bir araya geldiği bu özel günde, genç çiftin mutluluğu davetliler tarafından büyük bir sevinçle paylaşıldı.
Karakaş ailesinin mutluluğu gözlerden kaçmazken, davetliler Kadir ve Ayşegül çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
