Estetik mağduru Zehra Sarıcan, yargıya taşıdığı doktorun adamları tarafından Sakarya'daki evinin basıldığını iddia etti. Genç kadın yaşadıklarını sosyal medya hesabında çektiği video ile anlattı.
Sakarya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Zehra Sarıcan, estetik ameliyat sonrası başlayan kabus dolu sürecin ardından bu kez de evine düzenlenen çiçekli baskınla gündeme gelmişti.
Genç kadın, sosyal medya hesabından Sakarya'daki evine yapılan baskın anları ve sonrasında yaşananları anlattı.
Sakarya'da yaşanan sosyal medya fenomeni Zehra Sarıcan'ın evi iki şüpheli tarafından basıldı. Elinde çiçekle genç fenomenin Sakarya'daki evine izinsiz giren şüpheli şahıslar, genç kadını tehdit etti.
Zehra Sarıcan, şüphelilerin geçtiğimiz zamanlarda şikayetçi olduğu doktor G.T. tarafından gönderildiklerini iddia ederek şikayetçi oldu.
Estetik ameliyatından sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle 12 defa ameliyat olan genç kadın, son ameliyatının özel klinikte uyutulmadan yapıldığını belirterek ''Anestezi olmadan lokalle ameliyat yaptı. Hemşire yok, makası bana tutturuyor. Durmasını istedim, ''Ölürsem ne olacak?'' dedim. ''Yan taraf mezarlık, biz çok kişiyi gömdük oraya dedi. '' ifadelerini kullanmıştı.
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
