


Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkan Adayı Muzaffer Kabacan, “Birleştiren bir yönetim anlayışıyla hareket edip her odaya eşit mesafede duracağız. Hiçbir esnafımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.
ESNAF EN İYİSİNE LAYIK
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı ve SESOB Başkan Adayı Muzaffer Kabacan, Sakarya esnafının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyerek göreve geldikleri gibi esnafın sorunlarına büyük bir ciddiyetle eğileceklerini ifade etti.
CİDDİ BİR SINAV
Hepimiz biliyoruz ki artık eski düzen ile ayakta kalmak mümkün değil diyen Kabacan, “Artan maliyetler, düşen alım gücü ve rekabetin her geçen gün zorlaşması, esnafımızı ciddi bir sınavla karşı karşıya bırakıyor. İşte tam da bu noktada bizim farkımız ortaya çıkacak. Biz sorunları konuşan değil, çözen bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz” dedi.
DİJİTAL DÖNÜŞÜM
Kabacan, göreve geldiklerinde ilk olarak esnafın finansmana erişimini kolaylaştıracaklarını belirterek, “Bankalarla ve ilgili kurumlarla güçlü temaslar kurarak düşük faizli kredi imkanlarını artıracağız. Bununla birlikte dijital dönüşüm projeleriyle esnafımızı geleceğe hazırlayacağız. Artık sadece dükkân açmak yetmez; dijital dünyada da var olmak zorundayız” diye belirtti.
ÇIRAKLIK-USTALIK
SESOB Başkan Adayı Muzaffer Kabacan şöyle devam etti: “Gençlerimizi esnaflığa kazandıracağız. Çıraklık ve ustalık kültürünü yeniden canlandırarak mesleklerimizin devamlılığını sağlayacağız. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir esnaf yapısı, güçlü bir şehir demektir. Aynı zamanda birlik içinde birlik olacağız. Ayrıştıran değil, birleştiren bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Her odaya eşit mesafede duracak, hiçbir esnafımızı yalnız bırakmayacağız.
DEĞİŞİM SEÇİMİ
Bu seçim bir değişim seçimidir. Bu seçim, “artık yeter” diyen esnafın seçimidir. Gelin birlikte yeni bir sayfa açalım. Güçlü, kararlı ve çözüm odaklı bir yönetimle esnafımızın hak ettiği değeri birlikte kazandıralım. Sizlerin desteğiyle başaracağız. Sizlerin güveniyle büyüyeceğiz”
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
