Semiha Özgür Sezer’e sürpriz doğum günü

21 Ekim 2020 - 20:17, Çarşamba
Semiha Özgür Sezer’e sürpriz doğum günü
Sakarya Radyo Mega’da “Radyo Terapi” programı yapımcısı ve Adatavır haber sitesi köşe yazarı psikolog Semiha Özgür Sezer’in doğum günü ofis çalışanları tarafından sürpriz yapılarak kutlandı.

Psk. Semiha Özgür Sezer’e arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü yapıldı. Sakarya Radyo Mega ailesinin yaptığı doğum günü sürprizine Semiha Özgür Sezer şaşkınlığını gizleyemedi. Sezer, yeni yaşını Sakarya Radyo Mega çalışanlarıyla kutlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Düzenlenen doğum günü tebriğinde mutluluğu gözlerinden okunan Semiha Özgür Sezer, bu güzel sürpriz için Sakarya Radyo Mega ailesine teşekkür ederek, "Hep birlikte daha nice mutlu, sağlıklı günler görmek dileğiyle, bu güzel sürpriz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız