Sakarya Gençlik Merkezi'nde belgesel günleri devam ediyor

3 Kasım 2020 - 13:42, Salı
Sakarya Gençlik Merkezi'nde belgesel günleri devam ediyor
Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi’nde 5 haftadır devam eden ‘Belgesel Günleri’ yoğun talep görüyor.

Pandemi döneminde maske-mesafe-temizlik kurallarına uygun olarak küçük gruplarla sürdürülen belgesel günlerinde gençler TRT Belgesel’in yapımlarını seyrediyorlar. Belgesel gösterimi sonrasında gençler kendi aralarında belgeselleri hem değerlendiriyor hem de kendi düşüncelerini aktarıyor.

Program hakkında konuşan Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali OKUR, pandemi döneminde maske-mesafe-temizlik kurallarına uygun olarak gerçekleştirilebilecek faaliyetleri tasarlarken aklımıza ilk gelen programlardan biri olan ‘Belgesel Günleri’ gençlerimizin yoğun ilgisine maruz kaldı. Oldukça önemli çıktıları olduğuna inandığımız bu programı önümüzdeki haftalarda da aralıksız olarak devam ettirmek niyetindeyiz. Tüm gençlerimizi bu programımıza davet ediyoruz. dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız