Sıkıntılar göz önüne alınmalı

22 Kasım 2020 - 17:37, Pazar
Sıkıntılar göz önüne alınmalı
İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, ikinci dalgası ile ülkemizi tekrar etkisi altına alan Covid-19 salgını için belirli önlemler aldıklarını yazılı bir basın açıklaması ile paylaştı.

''Yüz yüze iletişim asgari düzeyde''

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan: ''Kıymetli Hemşehrilerimiz ve İYİ Parti Sakarya Teşkilatları’nın değerli üyeleri ve gönüllüleri. Hemen her gün sevdiğimiz bir insanın vefat haberini almaya başladığımız bu günlerde, ikinci dalgasıyla ülkemizi tekrar etkisi altına alan Covid-19 salgını, bizleri de bir takım önlemler almaya mecbur bırakmıştır. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın tavsiyesi ile İl ve İlçe Teşkilatlarımızın siyasi faaliyetlerine, vaka sayılarında anlamlı bir azalma olana kadar ara verdiğini, parti teşkilatlarımızda nöbet sistemine geçilerek vatandaşlarımız ile kurulacak yüz yüze iletişimin asgari düzeyde sürdürüleceğini ve bundan sonraki süreçte İYİ Parti Sakarya Teşkilatları olarak üst düzey sorumluluk bilinciyle ve vatandaşlarımıza örnek olacak şekilde önlemler alarak, bu sıkıntılı sürece katkı sağlamak adına elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isteriz.'' diye belirtti.

''Sıkıntılar göz önüne alınmalı''

Kılıçaslan: ''Sağlık sistemimizde yaşanan ve her gün onlarcasına şahit olduğumuz sıkıntıları göz önünde bulundurarak, sağlık çalışanlarımızın emeklerine gösterdiğimiz saygının tezahürü sayılabilecek bu kararımızın bütün kurumlarca ve vatandaşlarımızca örnek alınmasını diliyor, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelebilmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. '' diye ifade etti.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız