Sokağa çıkan 41 vatandaşa 129 bin lira ceza

24 Kasım 2020 - 15:15, Salı
Sokağa çıkan 41 vatandaşa 129 bin lira ceza
Sakarya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu 20.00 ile 10.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağında kurallara aykırı davranan 41 kişiye toplam 129 bin 150 lira idari para cezası uygulandı.

Sakarya'da koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu getirilen sokağa çıkma yasağında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce kentin çeşitli noktalarında denetim yapıldı.

TEK TEK KONTROL EDİLDİLER

Yapılan denetimler kapsamında yasağın başladığı saatlerde sokakta olan vatandaşlar ve sürücüler tek tek kontrol edildi. Gerekli belgeleri olan vatandaşlara evlerine ya da işyerlerine gitmelerine izin verilirken, kurallara uymadıkları belirlenen kişilere idari para cezası uygulandı.

41 KİŞİYE 129 BİN LİRA CEZA

Hafta sonu yapılan denetimlerde 41 kişiye sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde dışarıda olması nedeniyle toplam 129 bin 150 lira idari para cezası uygulandı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız