Karaman’da yeni yağmursuyu hattı için çalışmalar başladı

27 Kasım 2020 - 18:14, Cuma
Karaman’da yeni yağmursuyu hattı için çalışmalar başladı
SASKİ, şehrin muhtelif yerlerinde altyapı ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor. Sebahattin Zaim Bulvarı’nda başlatılan yağmursuyu hattı ile bölgede altyapı güçlendirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin muhtelif yerlerinde güçlü altyapı ağını genişletmek için başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Karaman Mahallesi Sebahattin Zaim Bulvarı’nda başlatılan yağmursuyu hattı ile bölgenin altyapısı sağanak yağışlara karşı dayanıklı hale getirildi. Aynı zamanda başlatılan çalışmalar kapsamında tarla kenarlarında bulunan ve yoğun yağışlarda baskınlara sebep olan drenaj kanalları da yeni hat sayesinde Çark Deresi’ne bağlanacak. Devam eden çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ifaden eden SASKİ, ekiplerin yoğun bir mesaiyle çalıştığını ve kış aylarında yaşanan yoğun yağışlara karşı bölgenin hazır hale getirileceğini açıkladı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız