AVM'lerde 'HES kodu' sırası

1 Aralık 2020 - 19:25, Salı
AVM'lerde 'HES kodu' sırası
Sakarya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM'lere getirilen HES kodu zorunluluğu bugün başladı. Alışveriş merkezlerde vatandaşlar HES kodu ile alınınca uzun kuyruklar oluştu.

Kabine toplantısı sonrası koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AVM'lerle ilgili düzenlemeye gidildiğini duyurmuş, "Umumi hıfzıssıhha kurulları her alışveriş merkezi ve semt pazarı için aynı anda kabul edecekleri müşteri sayısını AVM girişlerinde HES kodu uygulamasına geçilecektir." demişti.

Sakarya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM'lere getirilen HES kodu zorunluluğu bugün başladı.  Bugünden itibaren AVM'lere girişlerde artık vatandaşlardan HES kodu istenmeye başlandı. Serdivan'da bulunan alışveriş merkezlerinin girişlerinde ise HES kodu nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız