DEVA’dan esnaf ziyareti

14 Ocak 2021 - 08:15, Perşembe
DEVA’dan esnaf ziyareti
DEVA Partisi Sakarya İl Halkla İlişkiler Başkanı Ali Berke, Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanı Nedim Erşen ve beraberindeki heyet Katlı Pazaryerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

DEVA Partisi Sakarya İl Halkla İlişkiler Başkanı Ali Berke, Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanı Nedim Erşen ve beraberindeki heyet Katlı Pazaryerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın yakın ilgisiyle karşılanan DEVA Partisi yöneticileri esnafın şikayetlerini dinlerken bir yandan parti politikalarını anlatarak esnafla sohbet gerçekleştirdi.

ESNAF MEVCUT İKTİDARA İNANCINI YİTİRDİ

Ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini belirten İl Halkla İlişkiler Başkanı Ali Berke, “Pandemi dolayısıyla sıkıntılı durumda olan esnafın artık mevcut iktidara inancını yitirdiğini ve bir arayış içinde olduklarını belirtti. Bu zor döneme rağmen pandemi önlemlerine uyarak halkla buluşmalara devam edeceklerini söyleyerek sözlerine devam eden Berke, halkımızın DEVA Partisine olan ilgisi ve teveccühü teşkilat olarak bizi olumlu yönde motive etmektedir” dedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız