Çıkan tartışmada silahlar konuştu

16 Ocak 2021 - 15:14, Cumartesi
Çıkan tartışmada silahlar konuştu
Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi Cuma Pazarı Eski Garajlar mevkiinde 2 kişi arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi Cuma Pazarı Eski Garajlar mevkiinde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. İsimleri öğrenilemeyen 2 kişi arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada taraflar belinden çıkarttıkları silahlarla ateş etmeye başladılar.

 BOŞ KOVAN TOPLADILAR

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine polis çevrede inceleme yaparak boş kovanları toplarken, vatandaşların ifadelerine başvurdu

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız