Sevindik, yönetimi oluşturdu

23 Şubat 2021 - 10:34, Salı
Sevindik, yönetimi oluşturdu
Yaklaşık 2 ay önce göreve gelen Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik, il yönetiminin hazır olduğunu ve haftaya İl Seçim Kurulu’na teslim edileceğini açıkladı

TABELA HAZIRLIĞI

28 Aralık 2020 tarihinde Gelecek Partisi İl Başkanlığı görevinden, il yönetimi ile birlikte toplu istifa eden Ender Serbes’in yerine Genel Merkez’de yapılan görüşmeler sonrasında Fatih Sevindik atanmıştı. Yaklaşık 2 aydır göreve gelen Sevindik’in halen liste oluşturamaması Sakarya kamuoyunda merak uyandırmıştı. İl Başkanı Fatih Sevindik, liste ve ilçelerdeki son durum hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. İl binası için tabelaların hazırlandığını söyleyen Sevindik, il yönetiminin de hemen hemen hazır olduğunu açıkladı. Kısa bir süre içerisinde il yönetimini açıklayacaklarını vurgulayan Sevindik, “İşlerimiz Allah’ın izni ile bu hafta bitmiş olacak. Önümüzdeki hafta hem listemizi İl Seçim Kurulu’na vereceğiz hem de bir basın toplantısı düzenleyeceğiz” dedi.

SON RÖTUŞLAR

Yönetimde son rötuşların yapıldığını açıklayan Başkan Sevindik, “Bazı ilçe başkanlarımız istifa etmişti. Bazıları aynı kadro ile yoluna devam ediyor. İl yönetimimizin yanı sıra ilçelerimizde de yönetimin oluşması adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaklaşık 2 ay önce göreve geldik, geldiğimiz ilk günden bu yana partimize yakışır bir şekilde ilerliyoruz. İl binası ile ilgili ise tabelalarımız hazırlanıyor. Hazırlandığı takdirde il binamızda yerini bulacak. Ben şimdiden listemizin gerek partimize gerek şehrimize gerek ülkemize ve gerekse milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız