Sakaryalı İzcilerden fidan dikimine destek

25 Mart 2021 - 16:32, Perşembe
Sakaryalı İzcilerden fidan dikimine destek
21-26 Mart Orman Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikimi etkinliğine Sakarya Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı izcilik faaliyeti liderleri de destek verdi.

Kuzey Marmara  Otoyolu ağaçlandırma sahasında gerçekleşen etkinliğe; İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Yalçın, Şube Müdürü Adem Doğan, Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Alaattin Ağcadağ, İl İzci Sorumlusu Aydın Kara ve diğer izci liderleri katıldı.

 Sakarya’nın eğitimci başkanlarından Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun katılımcılar arasında yer aldığı etkinlikte izci liderlerimiz diktikleri fidanlarla öğrencilerimize örnek olurken dünyamızın daha yeşil olmasına katkı verdiler.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız