Sakaryaspor'da kongre tarihi belli oldu!

1 Nisan 2021 - 14:27, Perşembe
Sakaryaspor'da kongre tarihi belli oldu!
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın spor kulüpleri dahil tüm genel kurulların yapılabileceğini duyurmasının ardından Sakaryaspor yönetimi olağanüstü kongre için Valiliğe başvuru yaptı. Kongrenin 16-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sakaryaspor'un olağanüstü kongresi, koronavirüs sebebiyle bir türlü gerçekleştirilememişti. Son olarak hafta başında Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın spor kulüpleri dahil tüm genel kurulların yapılabileceğini duyurmasının ardından gözler Sakaryaspor'un kongre tarihine çevrildi.

Alınan bilgilere göre, Sakaryaspor yönetimi, olağanüstü kongre tarihi için Sakarya Valiliğine başvuru yaptı. 16-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongre koronavirüs tedbirleri kapsamında Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız