Polisin 'dur' ihtarına uymadı, fazla kaçamadı

3 Mayıs 2021 - 10:25, Pazartesi
Polisin 'dur' ihtarına uymadı, fazla kaçamadı
Polisin dur ihtarlarına uymayan B.A isimli şahıs üç ayrı uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak kaçtı. Yeni Camii mevkiinde trafiğin tamamen kesilmesi üzerine yakalanan şahıs, polis ekiplerine bağırarak; ‘Bana ceza yazar mısınız?” dedi.

Adapazarı ilçesinde de rutin kontrollerini ve sokağa çıkma kısıtlamasını denetleyen polis ekipleri B.A idaresindeki 34 ET 81** plakalı aracı durdurmak istemesine karşın polislerin dur ihtarına uymayan B.A, üç ayrı kontrol noktasından daha kaçtı.

Polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu Atatürk Bulvarı’nda tüm trafiğin kesilmesi sonucu kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıs polis ekiplerine bağırarak “Bana ceza yazar mısınız?” dedi.

Polis ekiplerine zorluk çıkarmaya devam eden şahıs, kelepçelenip gözaltına alındı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı alkol muayenesinde alkol almadığı anlaşılan B.A, Eğitim araştırma hastanesinde uyuşturucu testine tabi tutuldu. B.A’nın aracı ise çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.,

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız