Emniyet Müdürü Kaya sahada

4 Mayıs 2021 - 01:29, Salı
Emniyet Müdürü Kaya sahada
Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İçişleri Bakanlığı genelgesine göre uygulanan 17 günlük sokağa çıkma yasağı uyarınca kurulan denetim noktalarında güvenlik güçleriyle bir araya geldi.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, korona virüs vaka sayılarındaki artışın ardından uygulamaya konulan 17 günlük tam kapsamlı sokağa çıkma yasağı uyarınca denetleme yapan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı güvenlik güçlerini ziyaret etti. Denetim noktalarını gezerek incelemelerde bulunan Kaya, bu süreçte sağlık çalışanlarının yanı sıra güvenlik güçlerine de büyük iş düştüğünü belirtti. Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren ekipleri tebrik eden Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, görevi başındaki personelle sohbet edip isteklerini sordu. Güvenlik güçlerine teşekkür ederek diğer denetleme noktalarına doğru hareket eden Kaya, geceyi ekipleriyle birlikte geçirdi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız