İYİ Partide Teşkilatlanma son sürat

17 Haziran 2021 - 09:20, Perşembe
İYİ Partide Teşkilatlanma son sürat
İYİ Parti Adapazarı ilçe Başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Haftalık yönetim kurulu toplantılarının yanı sıra,  komisyonlar ile yapılan toplantılar ile teşkilatlanma çalışmalarına hız verildi.

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: "Ülke çapında partimize olan yoğun teveccüh, şehrimizde de yaşanmaktadır. Bizlerde yöneticilerimiz ile birlikte, hem bu ilgiye layık olabilmek hem de iktidar hazırlıklarımızı sürdürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Teşkilat komisyonumuz ile yaptığımız toplantılar ve neticesindeki çalışmalar ile Adapazarı’ndaki iyilik hareketini mahalle mahalle dokuyoruz. Şu an itibari ile ilçemizdeki 84 mahallenin 80'ninde teşkilatlanmış durumdayız, kalan 4 mahalle içinde görüşmelerimiz devam ediyor. En geç Haziran ayı sonuna kadar tüm mahallelerimizde teşkilatlanmamız bitmiş olacak. Ve her geçen gün büyüyen, her an yapılacak seçime hazır iyilik ordumuzla sandığı beklemekteyiz" dedi.

"Siyasette koltuklar değil, ayakkabılar eskiyecek"

Dokumacı: "Üyelik çalışmalarımız ise aynı hızla devam etmektedir. Yaptığımız kampanyalar ile hemşehrilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile partimize gönül veren herkesi üye olmaya, çalışmalarımıza el vermeye davet ediyoruz. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, Genel Başkan yardımcımız ve milletvekilimiz Sn. Ümit Dikbayır ve diğer parti yöneticilerimiz ülkeyi ilçe ilçe gezerken, milletin sesi olmak için adeta insan üstü bir gayret gösterirken, bizlerin koltuklarında oturması haramdır. Siyasette İYİ Parti ile birlikte ayakkabı eskitme devri başlamıştır" diye belirtti.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız