Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması ödül töreni

25 Haziran 2021 - 10:02, Cuma
Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması ödül töreni
Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti arasında bu yıl 11.si düzenlenen "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" yarışmasının Sakarya birincilerine ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmada; edebi eser dalında ilkokullar arasında birinciliği Bahçelievler Gazi İlkokulu öğrencisi Melike Oruç, ortaokullar arasında birinciliği Sabihahanım Ortaokulu öğrencisi Yağmur Sıla Dedeoğlu, liseler arasında birinciliği Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Selime Nur Say kazandı.

Görsel eser dalında ilkokullarda birinciliği 17 Ağustos İlkokulu öğrencisi Zeynep Yağmur Çiftçi, ortaokullarda birinciliği Ferizli Ortaokulu öğrencisi Ayça Baytar, liselerde birinciliği Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi öğrencisi Gizem Süer elde etti.

Yarışma birincisi öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Naci Doyuk ve Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Arzu Çakır tarafından takdim edildi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız