Sakaryaspor'dan kafa karıştıran açıklama

7 Temmuz 2021 - 23:01, Çarşamba
Sakaryaspor'dan kafa karıştıran açıklama
Sakaryaspor kulübü akşam saatlerinde resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı. Büyükşehir'in yeşil siyahlı kulübe yaptığı desteklere atıfta bulunan açıklama kısa sürede yayından kaldırılmasına rağmen sonra yeniden yayınlandı.

Sakaryaspor sosyal medya hesabından, "Sakaryaspor Kulübü olarak, bugün bazı basın organlarında çıkan haberler nedeniyle açıklama yapma gereği hissettik. 2020-2021 sezonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ'den, Sakaryaspor A.Ş. ve Sakarya Spor Kulübü Derneği'ne para girişi olmamıştır" şeklinde bir açıklama yapıldı.

KALDIRILDI, SONRA YENİDEN YAYINLANDI

Yapılan paylaşım kısa bir süre sonra yayından alındı. Yayından kaldırılan açıklama değişiklik yapılmadan yeniden 2 saat sonra yeniden yayınlanmasına yeşil siyahlı taraftarlar anlam veremedi.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız